Wednesday, 21 September 2011

Wan Naurah Virdani Wan Vizdalizi

How's your tongue? Can pronounce it clearly? Haaa... Inilah nama anak buah aku. Panjang-panjang nama dia ni aku just panggil HOUMEIYAAA... Maksudnya comelnya!!! Comel tak si budak kecik ni?


Macam kucing ni kan COMEL...


Naurah ni budaknya terlalu aktif tersangat. Even dia tak boleh berjalan lagi tapi kalau bab merangkak, perghh! Kalah juara marathon. Suara dia pulak mengalahkan Syafinaz dengan Ning Baizura. Kalau nak tengok si cilik ni bagai-bagai, tengoklah video kat bawah ni.

 
 
Tomei kan?... Eeee... Geram betul kat anak buah aku sorang ni. 

ROSSARA


What do I mean by this statement? Hurmmm... Mengidam sangat nak cantik and HOT macam dia (kau ada?). Suara dia pulak memanglah tak SUPERB pulak kan. Pernah lah berhabis duit nak beli ORIGINAL album Rossa and tiket seat depan masa konsert Rossa dekat Bukit Jalil masa 2010 ke tak silap. But after that aku dah tak ambil berat sangat dah tentang perkembangan Rossa. But still love her songs lah. Why do i like her so much? First of all, she has an ATTRACTION! Daya penarik diri anda gitu. Bukan sahaja dari senyuman  Rossa tapi jugak the depth of her eyes! Rossa ni aku suka tengok dia tergelak. She looks so sweet like me! Oh My Goat!    
P/S: rossa + sarah = rossara (commercial gitu bukan?)


Ini dia beberapa patah lirik lagu nyanyian Rossa yang kiranya selalu bermain-main di lidah saya ni. Sharing is caring so just try adapt the lyrics into your life situation..
.

Malam yang dingin ini
membuat ku menangis
ku lihat gambar kita yang dulu bahagia
kemana perginya masa indah itu
tuhan tolong kembalikan kisahku... 

Cintai dan sakiti hatiku
kalau itu dapat membawamu
kembali ke pelukan ku lagi
aku rela memberi segalanya untukmu
 
 Cinta seseorang kepada seseorang itu lumrah...
But for me if that love is like you sacrifice your life to someone who will never appreciate you
You may lost your opportunity of getting someone who can appreciate you more than needs... 
               (Sarahnayie, 2011)

atas nama cinta
ku relakan jalan ku merana
asal engkau akhirnya denganku

Love is anything to do with sacrifice
(Sarahnayie, 2011)